Categorieën
Adobe Creative Cloud Adobe Lightroom Fotografie Portfolio

Kattenfotografie

Onze huisdieren zijn vaak het onderwerp van nieuwe probeersels op het gebied van fotografie. Hier een aantal leuke kattenfotografie shots die daaruit voort zijn gekomen! 

Ik merk als fotograaf wel dat kattenfotografie echt een uitdaging is. Veel katten voelen zich thuis op hun gemak waardoor je ze op ‘leuke momenten’ vast kan leggen. Om echt een portret te maken is lastig want katten doen hun eigen ding, of willen liever kriebels ontvangen van jou als fotograaf! 

Daarom probeer ik mijzelf te ontwikkelen op het gebied van kattenfotografie door te oefenen met het maken van foto’s waarbij de kat gewoon zijn eigen ding mag doen. Ik zelf moet dan zo min mogelijk hun aandacht trekken en geen onverwachte bewegingen maken. 

 

Meer lezen over fotografie? Bekijk hier mijn Fotografie Portfolio of bekijk mijn foto’s op Instagram of Facebook!

Geef een reactie