Categorieën
Fotografie Portfolio

Paarden Fotoshoots

Paarden fotografie en paarden fotoshoots licht als paarden eigenaar zo voor de hand… dat je dat dus echt heel veel gaat doen. Met vrienden van de manege en hun knappe paarden is er altijd iets om op de foto te zetten. 

Ik vind het persoonlijk heel leuk om de ‘echte’ momenten vast te leggen in paarden fotoshoots. De momenten waarop het karakter van paard & mens naar voren komt. Dan zie je echt de band die er is tussen beide. 

Daarnaast vind ik het gaaf om paarden op een grote stoere manier te presenteren in een foto. Het zijn  imposante dieren en dat kun je in een foto heel goed vast leggen. Maar natuurlijk is er van alles mogelijk en leg ik paarden ook vaak vast als lieve nieuwsgierige dieren. 

Bekijk ook de rest van mijn Fotografie Portfolio of bekijk mijn foto’s op Instagram of Facebook!

Één reactie op “Paarden Fotoshoots”

Geef een reactie