Categorieën
Adobe Creative Cloud Adobe Photoshop Digital Art Multimedia portfolio

Digitaal tekenen

Dit is een van mijn allereerste digitale tekeningen ooit gemaakt!

Ik vind tekenen super leuk maar ik doe het te weinig om er beter in te worden. Toen kocht ik een teken tablet, waarmee je onbeperkt je tekening kan wijzigen!

Je kan alles overtrekken en kleine verbeteringen aanbrengen. Daarnaast kan je gemakkelijk de proporties verbeteren, kleuren veranderen en effecten toevoegen! Dan is het alsnog een heel proces, maar het is wel erg leuk!

Daarnaast is het heel leerzaam, door de tekening over te trekken leer je de vormen en proporties beter kennen. Ook leerde ik in dit proces nogmaals hoe belangrijk het is om op verschillende lagen te werken! Dat geldt ook voor alle andere design/ ontwerp tools. Het geeft je veel meer controle en uiteindelijk wordt je werk er makkelijker van. 

Geef een reactie