Categorieën
Multimedia portfolio Wordpress

Hobby tot Werk

Fotograferen is al heel lang een hobby. Daarom werd het tijd om van mijn hobby, werk te maken. Om te kijken wat de mogelijkheden zijn en te onderzoeken of ik zelf hier in verder wil.

Ik vind het erg leuk om samen met vriendinnen en familie mooie foto’s maken. En op een gegeven moment merkte ik dat steeds meer mensen foto’s wilden laten maken van hun paard. En ik merkte zelf dat ik meer de behoefte kreeg om te delen wat ik graag doe. 

Daarom heb ik toen een portfolio opgesteld, een logo ontwikkeld, een website gemaakt en social media accounts opgezet om mijn hobby/ werk met mensen te delen. Je vind mij op Instagram, Facebook & YouTube

Het ontwikkelen van mijn eigen logo heeft wel even tijd gekost. Uiteindelijk is het een simpel basis beeldmerk geworden dat uitgebreid kan worden met tekst. Voor het watermerk in de foto’s is dit een handgeschreven tekst. Hier heb ik voor gekozen om dat fonts te grof naar voren komen in een foto + een erg generiek beeld van een watermerk creëren, terwijl dit juist iets authentieks moet uitstralen.

De website die ik toen heb gemaakt was te vinden op dit webadres. Na het afronden van mijn studie heb ik echter besloten om de website te vernieuwen. Naast een fotografie portfolio heb ik namelijk ook een multimedia portfolio. Deze twee portfolio’s wilde ik graag combineren zodat al mijn werk op een plek te vinden is.

Hieronder een afbeelding van de vorige website :)!

Geef een reactie