Categorie├źn
Adobe After Effects Adobe Creative Cloud Adobe Premier Pro Multimedia portfolio

Video Technology Lab Atos

Tijdens mijn stage bij Atos heb ik veel verschillende dingen mogen proberen binnen het Technology Lab. Zo ook het maken van een filmpje over de initiatieven die momenteel goed lopen binnen het Technology Lab. 

Dit was voor mij onbekend terrein, in het eerste jaar van mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design heb ik een keer een filmpje gemaakt en met standaard Windows programma bewerkt.  

Dit was wel even heel iets anders. Voor het maken van dit filmpje heb ik eerst een scenario gemaakt voor elk initiatief. Vervolgens heb ik collega’s gevraagd of zij wilden helpen, door hun initiatief te laten zien. 

Al het filmmateriaal heb ik vervolgens beoordeeld en bijgeknipt tot stukken die ik zelf bruikbaar en leuk vond om te gebruiken. Dit heb ik gedaan in Adobe Premiere Pro CC. 

Vervolgens heb ik een aantal online lessen bekeken op YouTube en Pluralsight over overgangen maken, geluidsbewerking doen en meer handige basis vaardigheden. 

Het resultaat zie je hieronder. Ik kan niet zeggen dat ik super tevreden ben.. ik ben een beetje een ‘perfectionist’. Maar het was een leerzaam proces waarin ik veel heb geleerd wat ik mee zal nemen bij volgende videobewerking opdrachten. 

Zo is het super belangrijk om beeld materiaal van hoge kwaliteit te hebben. En ook kleurcorrecties in de beelden is zeker iets waar ik mij een volgende keer aan ga wagen! 

Geef een reactie