Categorieën
Adobe After Effects Adobe Creative Cloud Adobe Premier Pro Multimedia portfolio

Video Bigdata & Drones

Tijdens mijn stage bij Atos heb ik veel verschillende dingen mogen doen voor het Atos Technology Lab. 

Eerder heb ik een video gemaakt voor een aantal initiatieven binnen het Technology Lab. Na veel enthousiaste reacties kreeg ik de vraag of ik ook zoiets kon maken voor een initiatief dat net werd gestart.

Van dit startende initiatief waren nog geen beelden die konden worden gebruikt. Maar er is wel een duidelijke boodschap die het team wil overdragen aan de sales managers.

Na een brainstorm met het team was het voor mij duidelijk wat de video moest uitstralen en moest vertellen. Vervolgens ben ik met met stock video’s, foto’s en muziek gaan werken aan de verbeelding van deze ideeën. 

Tot slot heb ik de video gepresenteerd aan het team en hebben we samen nog een aantal teksten aangepast en de video klaar gemaakt voor gebruik! Dit is het resultaat!  

Geef een reactie