Categorieën
Adobe Creative Cloud Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe Lightroom Adobe Photoshop Drukwerk Multimedia portfolio Wordpress

De Vries Houtwerken

Voor het nieuwe bedrijf De Vries Houtwerken heb ik een huisstijl en een website ontwikkeld.

De Vries Houtwerken is een ZZP’er gevestigd in Appingedam. Voor het bedrijf heb ik een huisstijl ontwikkeld en een website gemaakt. 

Middels verschillende gesprekken met Harmen de Vries heb ik een moodboard ontwikkeld en deze vervolgens vertaald naar een eerste set met logo ideeën. Deze hebben we samen besproken en vanuit daar ben ik bezig gegaan met het ontwikkelen van een kleurenschema. 

Vanuit deze basis heb ik een logo ontwikkeld en in verschillende stijlen gepresenteerd. Daar zijn vervolgens een lichte en een donkere variant van het logo uit gekozen. 

Voor het maken van de website is ook beeldmateriaal gemaakt. Eerst hebben we een aantal foto’s gemaakt met de bedrijfsbus. Daarna ook een aantal foto’s van materiaal & gereedschap in de werkplaats. 

Vervolgens heb ik de website gemaakt met WordPress. Hier heb ik een template voor gebruikt en deze aangepast naar de wensen van De Vries Houtwerken. 

Tot slot heb ik voor De Vries Houtwerken de visitekaartjes en enveloppen ontworpen en druk klaar gemaakt. Deze zijn in lijn met de bedachte huisstijl en de bestickering voor de bus ontworpen zodat het een geheel blijft. 

Ook onderhoud ik de website + content & de social media platformen voor dit bedrijf. Mijn taken zijn foto’s & video’s maken en teksten schrijven. 

Geef een reactie