Categorieën
Adobe XD Multimedia portfolio

Prototype voedingsapp

Tijdens mijn studie Communicatie & Multimedia design hebben mijn projectgroep en ik dit prototype gemaakt voor een voedingsapp. De app had als doel studenten motiveren om gezonder en bewuster te eten. 

Door middel van de knop hieronder kan je het prototype bekijken. De uitwerking is gericht op het kunnen testen van specifieke scenario’s dus niet alle functies werken. 

Mijn onderdeel in de app is het ‘recepten’ stuk. Hierin kunnen de gebruikers recepten zoeken, maken, delen, opslaan en sorteren. 

 

Dit prototype is gemaakt met Adobe XD. Dit heb ik ervaren als een app die intuitief werkt maar het toevoegen van diepgaande functionaliteiten is niet mogelijk. Wanneer bijvoorbeeld een pagina de ene keer moet verwijzen naar een andere ’terug’ locatie kan dit niet worden ingesteld en dan moet de content gedupliceerd worden om dit doel te bereiken! Wel was het erg fijn dat de tool mogelijkheden biedt om samen een een project te werken 🙂

Geef een reactie